Gå til innhold

Via Personal er et bemanningsbyrå med kontorer i Tromsø, Bodø og Trondheim. Vi formidler kvalifisert arbeidskraft til bygg og anlegg og helse og omsorg – eller gode folk som er gode med folk, som vi kaller dem hos oss.

For oss i Via Personal handler det meste om folk. Og vi er stolte over å jobbe i bemanningsbransjen. Det er det mange grunner til.

Bidrar til vekst og utvikling

I hele landet er det knapphet på arbeidskraft, og for Nord-Norge er kvalifisert arbeidskraft kanskje den aller knappeste ressursen for tiden. Skal vi opprettholde vekst og utvikling i landsdelen med så mange muligheter, er bemanning svært viktig.

Vi ønsker å bidra til ordnede former i arbeidslivet. Vår bransje er blitt utsatt for kritikk i dette spørsmålet. Via Personal skal være en ryddig og god arbeidsgiver, som behandler folk på en ordentlig måte.

Vi er stolte over:

  • at vi tilfører sårt tiltrengt arbeidskraft til flere bransjer
  • at vi bidrar til vekst og utvikling i Nord-Norge og Trøndelag
  • at vi bidrar til ordnede former i arbeidslivet

En solid bemanningspartner

Vi er medlem i NHO Service og Handel, og er nå i sluttfasen for å bli kvalitetsstemplet som Revidert arbeidsgiver.

Via Personal AS ble etablert i 2011. Selskapet har hatt en robust vekst, og omsetningen i 2018 ble i overkant av 62 millioner kroner. Omsetningsvekst i kombinasjon med gode driftsresultater har gitt oss status som gasellebedrift de tre siste årene.

Ta kontakt med en av våre gode folk, så hjelper vi deg med ditt bemanningsbehov.

Kontakt oss

Siste nytt

Ledige stillinger PU-bolig

Vi søker etter ansatte til oppdrag i PU-bolig snarest.
Det vil være oppdrag på ulike steder, primært i Troms.

 

Stolte av å jobbe i bemanningsbransjen

Det er mange grunner til å være stolt over å jobbe i bemanningsbransjen. I hele landet er det knapphet på arbeidskraft, og for Nord-Norge er kvalifisert arbeidskraft kanskje den aller knappeste ressursen for tiden.